Politica de Confidentialitate

        Compania „Briomax Grup PRO SRL” are grijă să respecte în totalitate dreptul utilizatorilor privind protecția datelor cu caracter personal, oferind o experiență online sigură, care nu va afecta în nici un fel viața personală a acestora. Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

 

Vizitatorii site-ului nostru trebuie să cunoască faptul că datele lor personale vor fi păstrate și prelucrate, cu scopul:

  •  Completării bazei noastre de date, utilizate pentru realizarea comenzilor cât și a rapoartelor statistice;
  •  Informării despre ofertele, reducerile în magazinul online KidRepublic.ro;

 

       Toate aceste date sunt utilizate cu scopuri de informare și îmbunătățire a serviciilor, unicul deținător al informațiilor fiind compania „Briomax Grup PRO SRL”, care asigură respectarea deplină a dreptului de intimitate. Termenii politicii de confidențialitate se referă doar la datele furnizate benevol de către vizitatorii website-ului.

         Colectarea datelor pe site-ul nostru se execută cu ajutorul diferitor modalități și instrumente specifice, cum ar fi: salvarea în baze de date a formularelor completate direct de către utilizatori, urmărirea traficului pe site cu ajutorul unor programe profesionale etc.

 

          Astfel, site-ul KidRepublic.ro colectează datele cu caracter personal, obținute cu acordul voluntar al utilizatorilor, având în vedere următoarele scopuri:

  •  Confirmarea și expedierea comenzilor efectuate către utilizatori;
  •  Asigurarea accesului la anumite servicii;
  •  Contactarea utilizatorilor, la cererea voluntară sau chestiuni ce țin de Relația cu Clienții;
  •  Rezolvarea problemelor apărute, referitor la comenzile efectuate;
  •  Scopuri statistice.