Despre Noi

   Când eram mici, ne plăcea să construim din perne diferite adăposturi și culcușuri unde să ne distrăm și să ne simțim bine. Era o lume magică care ne fura complet atenția, încât uitam până și de părinți sau bunici. Ne aminteam de ei numai atunci când în aer pluteau penele evadate din pernele chinuite ore în șir. 

    Acum suntem maturi, dar ne place în continuare acel joc. Atât de mult încât l-am transformat în afacere. Înainte de asta însă ne-am întors în timp, în copilărie, și ne-am amintit de toate punctele slabe ale pernelor și de toate punctele tari ale jocului. Am căutat o alternativă care să-i captiveze și mai mult pe copii. O alternativă care să facă față energiei și valurilor de creativitate și curiozitate a picilor, timp în care părinții sau bunicii lor să savureze momentul în liniște. 

    Așa am început să confecționăm jucării multifuncționale moi, din materiale ecologice, din 4 și 12 piese. Tocmai bune pentru a construi nu doar adăposturi și culcușuri, ci și case, tobogane, labirinturi. Tocmai bune pentru copii creativi, plini de energie și cu imaginație extraordinară.

 

Înapoi la blog