Termeni si Conditii

Nume Briomax Grup PRO SRL
CUI RO35074728
Nr. RC J08/1609/2015
Sediu social Brasov, str. De Mijloc 81
Valuta LEI
TVA, % 19

 

Termenii si conditiile de mai jos au valoare contractuala intre Vanzator si Client/Consumator.

Se recomanda Clientului/Consumatorului citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul este proprietatea Vanzatorului, iar vizitarea acestuia sau achizitionarea de produse implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al Site-ului – imagini, fotografii, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vanzatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Vanzatorul prelucreaza date cu caracter personal in scopul informarii clientilor pe email, cu privire la comenzile lansate, pentru reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice, conform Legii nr 677/2001. Ne obligam sa administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate anterior, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Vanzatorul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere online si poate trimite vouchere de discount sau alte mesaje speciale. De asemenea, compania noastra poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat: furnizori de servicii de marketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre. Dezvaluirea informatiilor cu caracter personal catre companiile enumerate anterior va fi facuta numai in baza unui contract prin care ne asiguram ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa mentionata.

Vanzatorul garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a altor situatii. Din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine.

Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de valuta initiala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

RECLAMATII

Va rugam ca inainte de folosire sa verificati toate produsele cumparate de posibile defecte si sa cititi cu atentie etichetele cu instructiuni de folosire care se regasesc la fiecare produs.

Verificati produsele achizitionate de eventuale defecte vizibile. Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare. Daca produsele cumparate prezinta defecte de fabricatie, returnati-le impreuna cu etichetele lor originale. Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Clientului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte.

Inainte de folosire cititi cu atentie etichetele produselor (cu instructiuni de folosire) si pastrati-le in eventualitatea unei reclamatii, dar si pentru a sti cum sa curatati si sa intretineti produsul pe viitor.

LITIGII

Orice conflict aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

DISPOZITII FINALE

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

Imaginile prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare. Ne straduim ca atat imaginile produselor cat si informatiile pe care vi le oferim sa fie clare si conforme cu realitatea. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. De asemenea, culorilor produselor pot sa difere in realitate fata de fotografiile de pe site, datorita setarilor monitorului Utilizatorului sau Clientului.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de administratorul Site-ului.

PLATA

In functie de preferintele dumneavoastra puteti opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata la livrare

In momentul in care curierul va livreaza coletul, veti inmana acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea ramburusului va fi aceea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta pe factura ce insoteste marfa

2. Plata online cu cardul

Plata cu cardul este realizata folosind serviciile procesatorului de plati Viva Wallet

LIVRARE

Termenul de livrare a produselor este de maxim 5 zile lucratoare, calculate de la momentul confirmarii comenzii. In conditii speciale si in perioadele aglomerate, ne rezervam dreptul de a prelungi timpul de livrare.

Comenzile vor fi livrate prin intermediul firmei de curierat DPD Romania.

Costul transportului este de:

  • Gratuit pentru comenzile in valoare de 300 lei sau mai mult

Comenzile vor fi livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei si se accepta o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. In cazul in care vreunul dintre produsele dorite nu se gaseste in stoc, veti fi informat telefonic.

 

 
RETURUL

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs comandat, il puteti returna in 14 zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, „consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

Perioada de retragere expira dupa 14zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email sau telefonic, urmand ca apoi sa primiti un formular de retur.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care intram in posesia produselor returnate.

Rambursarile de sume catre client se vor face prin virament bancar, in contul specificat de client in formularul de retur.

Produsele vor fi returnate folosind o firma de curierat.

Costul direct al returnarii produselor este suportate de catre consumator.

Produsele nu se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata in formularul de retur.

Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit si insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat.

Nu se accepta returul produselor care au ambalajul rupt, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi sau lovituri.

GARANTIA

Garantie comerciala

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 maxim ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform Ordonantei nr. 9/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, respectiv orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depași 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vanzatorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul se reduce la aceasta durata. Pentru jucarii, durata medie de utilizare este de 3 luni, exceptand jucariile electrice si electronice care au o durata medie de utilizare de 12 luni.

Dreptul la garantie se pierde in cazul in care:

  • Cumparatorul nu a respectat conditiile de transport, utilizare, intretinere, instalare, precizate in manualul de utilizare
  • Produsul a fost pastrat in conditii improprii, expus la intemperii sau a fost manipulat defectuos
  • Produsul a fost modificat sau reparat de catre alte persoane decat cele autorizate

Garantia nu se aplica pentru uzura normala a produsului.

Zgarieturile constituie uzura normala si nu reprezinta motive pentru reclamatie garantie.

Expunerea indelungata la soare, transpiratie sau a spalarii dese a materialului, poate duce la decolorare si este considerata uzura normala si nu reprezinta motive pentru reclamatie garantie.